Sjedište: Ilica 272, 10000 Zagreb - tel.: +385 (0)1 370 40 40 - fax: +385 (0)1 370 53 56 - e-mail: info@trio-projekt.hr

Trio projekt d.o.o. za projektiranje, građenje i nadzor

O nama

Naš tim je u najkraćem vremenu sposoban isporučiti kako najjednostavnija tako i najzahtjevnija idejna rješenja vaših industrijskih, poslovnih, proizvodnih ili stambenih objekata.
Iskustvo koje imamo garancija je kvalitete koju želimo za naše investitore.

Svojim uspješnim i suvremenim poslovanjem, tvrtka Trio-projekt d.o.o. svakodnevno mijenja standarde i unaprijeđuje kvalitetu. Praćenje suvremenih trendova olakšava nam primjena vrhunskih programa za izradu idejnih i konačnih arhitektonskih rješenja kao i stručna literatura te seminari, sajmovi i izložbe.

Kao dokaz kvalitete naših usluga i projekata s ponosom ističemo da smo prepoznati kao pouzdan partner o čemu svjedoči referentna lista izvršenih radova kao i kompleksnost ponuđenih rješenja.
Tijekom realizaciji investicije Trio-projekt d.o.o. radi isključivo u interesu investitora kao svojeg partnera. Kod nas nema tipskih rješenja, svaki investitor predstavlja svojevrstan poslovni izazov.

Trio-projekt ima potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji (Business collaboration agreement) s 9 tvrtki iz Hrvatske i Slovenije koje zapošljavaju ukupno 150 djelatnika od kojih je ovlaštenih projektanata svih struka, članova komora, ukupno 54 (u Hrvatskoj 29 i u Sloveniji 25).

 

Povijest

1Trio-projekt d.o.o. osnovan je sredinom 2005. godine i danas zapošljava četiri stručnjaka iz različitih područja arhitekture i graditeljstva.

Vizija

2Postati respektabilni projektni biro sa zaokruženim ciklusom stvaranja prostora za ugodan boravak i radno okruženje.

Misija

3Misija tvrtke je pružanje visoko profesionalnih usluga projektiranja, građenja, nadzora i prometa nekretninama.

Zadovoljiti potrebe i stvoriti povjerenje kod investitora.

Stvoriti nove vrijednosti i napredak tvrtke.